Benefietfeest: groot succes!

In november 2010 organiseerden we een Benefietfeest dat een groot succes werd! Het was niet alleen een superavond en nacht, maar ook een fantastische opbrengst van een mooi bedrag van 2500 euro! Hierbij zou ik graag Eveline Criel en Joke Van Moorleghem willen vermelden omdat zij instaan voor de organisatie van het feest en ervoor gezorgd hebben dat het feest probleemloos verliep.

Het benefiet werd geopend met een tentoonstelling, waarbij de vroege aanwezigen van een glas konden genieten. Vervolgens waren er verschillende muziekbands (Another man's vine, Prolific, Thomas, Maël en Dave en Überdope) die allen vrijwillig opgetreden hebben en ons warm gemaakt hebben voor het heuse feestje dat de dj's (Ilse Colaes, Brecht Holemans en Arthur D'Haene) erna op poten hebben gezet. Ook zij deden dit volledig vrijwillig! Er is veel (bij)gepraat, gedronken, van de lekkere broodjes gesmuld en gedanst! Het was super om te zien hoeveel mensen we samen hebben kunnen brengen op ons eerste feest en hoe enthousiast iedereen was over dit initiatief en de vzw Vrienden van Patricia Claeys!

De foto's en informatie over het Benefiet kan je bekijken op de facebookpagina van het Benefiet of op ons fotoalbum.

Dankzij de steun van de vele vrijwilligers die zich ingezet hebben voor het voorbereidend werk en organisatie, de financiële steun, het ontwerpen en drukken van flyers en posters, boodschappen doen,... En die zich op deze avond ingezet hebben om de tentoonstelling op poten te zetten, broodjes te maken en te verkopen, aan de kassa te staan, de muzikanten te ontvangen en te begeleiden, foto's te trekken, ... is het ook zo groots geworden! Ook JOUW aanwezigheid heeft ervoor gezorgd dat we het feestvirus te pakken hebben gekregen en dit jaar een nieuw feest organiseren! Noteer het dus alvast in je agenda: 19 november 2011:  Benefiet vzw Vrienden van Patricia Claeys!

 

Dank aan: Drukkerij Cartim, ICRH, Het Woonproject, ING, Marleen Temmerman, Het Nieuwsblad, bovenvernoemde bands en dj's, leden van de vzw Vrienden van Patricia Claeys, Joke en Eveline van het feestcomité, Seppe en zijn vrienden voor het geluid, Joris Jokko Bulckens en Jan De Wilde - fotografen, en vele andere die geholpen hebben!!