Foto's van de vrienden van Patricia Claeys

Prachtige reisfoto\'s van Sarah Pi�anez

Sarah gaat regelmatig terug naar Nicaragua. En deze keer maakte ze ook nog eens prachtige reisfoto's! De sfeer, de natuur, de mensen, het land. Fantastisch vastgelegd in beelden!

Lieselot als arts in de Fundacion

Lieselot Polfliet deed een halfjaar vrijwilligerswerk in de Fundacion. Ze werkte er als arts. Workshops geven, consultaties doen en de baarmoederhalsscreening heropstarten, behoorden tot haar werk. Daarnaast maakte ze ook nog tijd om te genieten van het prachtige Nicaragua!

 

Onderwijs: Pieter en Sara� geven Engelse les

Benefiet. Fotografie Joris Bulckens

Op 13 november 2010 wordt ons Benefiet een groot succes! We organiseren een feest in de Cocteau in Gent met een tentoonstelling, verschillende muziekgroepjes en dj's. Dit levert ons een mooi bedrag van 2500 euro op! In dit album kan je sfeerfoto's zien van de feestende mensen door fotograaf Joris Bulckens.

Benefiet. Fotografie Jan De Wilde

Op 13 november 2010 wordt ons Benefiet een groot succes! We organiseren een feest in de Cocteau in Gent met een tentoonstelling, verschillende muziekgroepjes en dj's. Dit levert ons een mooi bedrag van 2500 euro op! In dit album kan je sfeerfoto's zien van de feestende mensen door fotograaf Jan De Wilde.

Een kijkje in het Solidariteitshuis

Het vluchthuis voor tienermoeders werd geopend in San Juan del Sur in augustus 2010. Hier kan u een kijkje nemen binnen in het huis.

Gezondheid: De Clinica en de Farmacia

De clinica is het gezondheidscentrum waar mensen op consultatie kunnen komen. De Farmacia is de apotheek. Beide behoren tot het deel 'Salud' (= gezondheid) van de Fundacion Patricia Claeys.

Onderwijs: Voorlopige leslokalen

Voorlopig wordt er nog gebruik gemaakt van verschillende lokalen van andere scholen om les te geven tot de eigen campus klaar is.

Onderwijs: Werken aan de campus maart 2009

Amerikaanse vrijwilligers helpen aan het bouwen van de campus voor studenten en het leggen van een brug er naar toe. 2009-2010

Leden van de Fundacion, San Juan del Sur

In dit album kan u enkele belangrijke gezichten zien van de werknemers in Nicaragua.

De Fundacion enkele jaren terug

Foto's uit de 'oude doos'

Drie vriendinnen van Pat in San Juan del Sur

Drie vriendinnen van Pat - Marjan, Chris en Catherine - brachten een bezoek aan San Juan del Sur van 12 tot en met 15 juli 2010. Het werd een heel mooie ervaring.

Herdenkingsviering

Ceremonie  2008 en 2009 - San Juan del Sur, ter herdenking aan Patricia Claeys. Het volk uit San Juan del Sur wordt samengebracht om 'La Doctora Patricia' te herdenken. Op die gelegenheid dragen de mensen witte kledij, er worden culturele acten voorgesteld en er wordt samen gegeten.

Patricia Claeys: Patri, Pat, Patje, Tante Poes, mama

Enkele foto's van Patricia